WERKEN BIJ...

Mosaic World

OVER ONS...

Mosaic World: een mozaïek van bedrijven

Mosaic World bestaat uit een viertal bedrijven die met 250 medewerkers elke dag hun best doen om zo’n 12.000 mensen te huisvesten in een woon- of werkruimte die bij hen past. Dat doen we door onderling goed samen te werken èn de samenwerking met bewoners, gemeenten en andere instituties te zoeken en zo actief bij te dragen aan het bieden van goede woonoplossingen èn het verbeteren van de sociale cohesie in de stedelijke omgeving. Zo bieden we mensen niet alleen een fijn thuis of een prettige werkplek, maar investeren we ook in de community.

Wonen is belangrijk. Iedereen wil een betaalbare, prettige woning in een omgeving waar je met plezier woont en waar je je veilig voelt. Hetzelfde geldt voor je werkplek. De stedelijke omgeving is dynamisch en continu in beweging. En de beschikbare ruimte is schaars. Mosaic World haalt het optimale uit de beschikbare ruimte, breed kijkend naar wat nodig én mogelijk is. Investerend in vastgoed om nieuwe woon- en werkmogelijkheden te realiseren.

We zorgen voor bij de tijdgeest passende woonoplossingen. Of het nu gaat om een student die op kamers wil, een starter op zoek naar een betaalbare woning, een (startende) ondernemer die een atelier of kantoor nodig heeft, of iemand die met spoed een tijdelijke woning wil huren. Onze Mosaic World-bedrijven slaan een brug tussen de vraag naar woon- en werkruimte en haalbare oplossingen.

  • B-Right Urban Living (www.b-righturbanliving.com) zoekt en vindt panden en terreinen die op een duurzame manier ontwikkeld en getransformeerd kunnen worden tot aansprekende woonoplossingen.
  • Via Monoma (www.monoma.eu) bieden we creatieve geesten passende woon- en werkruimtes in panden die langdurig leegstaan, maar nog niet herontwikkeld kunnen worden. En omdat sociale cohesie in een stad belangrijk is investeren we ook daarin;
  • Met NewNewNew (www.newnewnew.space) bieden we een platform waar al het beschikbare vastgoed in Europa wordt aangeboden aan zoekers van tijdelijke woon- en werkruimte.
  • Met Plaza Resident Services (www.plazaresidentservices.com) bieden we studenten en starters in de stad een diversiteit aan slimme en betaalbare micro-woonoplossingen aan. Vanuit een eigen studio of appartement met gezamenlijke voorzieningen waar je elkaar kunt ontmoeten genieten van het bruisende stadsleven;
  • Voor stadsonwikkelaars biedt WatchTower Security Solutions (www.watchtowersecuritysolutions.com) tijdelijke beveiliging van bouw- en andere buitenterreinen. 

Zo werken we sámen aan een toekomst waarin betaalbare, comfortabele huisvesting beschikbaar is voor iedereen die in een stedelijke omgeving wil wonen. Meer weten over Mosaic World? Klik hier!