WERKEN BIJ MOSAIC WORLD

Een mozaïek van bedrijven

Klik hier voor de Europese vacatures!


 

Bij Mosaic World geloven we dat iedereen recht heeft op een fijne plek om te wonen en te werken in een aantrekkelijke en duurzame omgeving. We doen dit met vier merken die elk een eigen doelgroep en visie hebben, bekijk hier ons bedrijfsfilm.

  • B-Right Urban Living (www.b-righturbanliving.com): voor mensen die houden van het stadsleven ontwikkelen we moderne en duurzame studio’s en appartementen;
  • Monoma (www.monoma.eu): voor creatieve geesten die op zoek zijn naar een inspirerende en flexibele woon- en werkruimte in tijdelijk leegstaande panden;
  • Plaza Resident Services (www.plazaresidentservices.com): voor studenten en starters die een slimme en betaalbare micro-woning zoeken met alle gemakken van dien;
  • WatchTower Security Solutions (www.watchtowersecuritysolutions.com): voor tijdelijke beveiliging van bouwterreinen, leegstaand vastgoed, evenementen of parkeerterreinen.

Zo maken we samen de wereld een beetje mooier, met huisvesting die past bij iedereen. En jij kunt daar ook bij horen! Wil je meer weten over Mosaic World? Bezoek dan onze website.

'Het woord Plaza komt van het Spaanse woord dat "plaats" betekent'
Voor stadsmakers ontsluit en beveiligt Plaza Resident Services slimme micro-oplossingen die door de gemeenschap worden aangestuurd, van hoge kwaliteit zijn en waarbij de bewoner centraal staat, zodat mensen de woning en de vrijgeid krijgen om een bruisend stadleven te leiden.

Bekijk hier een aantal rondleidingen door onze Plaza complexen!

Onze divisies zijn gevestigd op het hoofdkantoor in Eindhoven, daarnaast zijn we actief in 7 landen binnen Europa. Op het hoofdkantoor is o.a. HR, IT en Finance te vinden, maar ook de managers die onze collega's op locaties aansturen. Ons open deuren-beleid en hands-on mentaliteit zorgen ervoor dat we snel kunnen schakelen en knopen doorhakken. Hierdoor is de samenwerking prettig en de sfeer erg gemoedelijk. Daarnaast organiseren we regelmatig diverse workshops en trainingen voor alle collega's, waardoor je een dag vol kennis en activiteiten krijgt. Met een gezellige #vrijmibo sluiten we tevens regelmatig de werkweek gezamenlijk af. Het hoofdkantoor is makkelijk bereikbaar via het OV. Het bevindt zich op ong. 10 min loopafstand van treinstation Strijp-S.

Werken op afdeling Finance & Control saai? Zeker niet! Lees hier het interview met onze topper Revanney: Interview Revanney - Financial administrator

 

Opvanglocaties Oekraïense vluchtelingen

"Vaak denken mensen dat het bij commerciële organisaties alleen maar draait om het maken van winst. Als werkgever laten we zien dat we niet alleen naar de commerciële belangen, maar juist ook naar de sociale belangen kijken."

Voor onze opvanglocaties voor zo'n 2.000 vluchtelingen door heel Nederland, zoeken wij tevens verantwoordelijke, nieuwe collega's die samen met ons team zorgen dat deze opvang zo prettig mogelijk verloopt.

Meer weten over onze vluchtelingen locaties? Beheer van opvanglocaties Oekraïense vluchtelingen (mosaicworld.eu)

 

Stageplaatsen

"Tijdens mijn stage heb ik veel geleerd op het gebied van klantgerichtheid & vastgoed. Daarnaast heb ik bijgedragen aan het organiseren van o.a. het Fontys Career Event en het Halloweenfeest."
- THOMAS, STAGIAIRE RESIDENT AFFAIRS

Lees hier ons interview met stagiair Jesper: Stagelopen op de afdeling Customer Relations- Mosaic World

Op zoek naar een stageplaats? Bekijk de vacatures hieronder of klik op deze link om erachter te komen hoe het is om bij ons stage te lopen.

 

Interview huismeester en property manager

Ontmoet Sergio – van huismeester naar property manager in opleiding

Ontmoet Imke - van (bijna) verloskundige naar teamlead property management


Jouw volgende stap!

Heb jij affiniteit met vastgoed, werk je zorgvuldig en ben jij klaar voor een volgende stap in jouw carrière? Bekijk onderstaande vacatures en misschien verwelkomen we je binnenkort op ons kantoor in Eindhoven of een van onze andere vestigingen!

Open sollicitaties zijn ook welkom, solliciteer via deze link of stuur een mail met jouw CV naar s.nguyen@mosaicworld.eu (corporate recruiter Sang Nguyen).

Klik op deze link om te zien hoe het is om bij ons te werken! Werken bij Mosaic World

 

Bezoekadres: Beukenlaan 70, 5651 CD Eindhoven

Postadres: Noord Brabantlaan 2, 5651 LX Eindhoven